Νέα καινοτόμα τεχνολογία για αδυνάτισμα και αύξηση μυϊκής μάζας 2 σε 1 (EMS+EMT) HIEMS MAX4 το οποίο κάνει αδυνάτισμα, σύσφιξη, κάψιμο λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας με τεχνολογία εστιασμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων!

Δείτε το σώμα σας να αλλάζει αποκτώντας τα βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς γυμναστική. Βοηθάει στην γρήγορη απώλεια των παραπανίσιων κιλών, στην ανόρθωση και σύσφιξη των γλουτών, της κοιλιακής χώρας, τους μηρούς και τα μπράτσα  και τις γάμπες. Η θεραπεία προσαρμόζεται απολυτά σε κάθε τύπο δέρματος και παρέχει ταυτόχρονα σύσφιξη και τοπικό αδυνάτισμα και όλα αυτά με την καινοτομία των 4 λαβών! Είναι διαθέσιμο για όλες τις ηλικίες, για κάθε τύπο σώματος και δέρματος. Τα αποτελέσματα του ηλεκτρομαγνητικού παλμού ΗΙ-ΕΜΤ είναι ορατά άμεσα και εντυπωσιακά. Επιτυγχάνει μυϊκή ενδυνάμωση, αύξηση μυϊκού όγκου και μείωση λιπώδους ιστού χωρίς καμία καταπόνηση του σώματος σας.  

Πως λειτουργεί: Γίνεται έντονη αιμάτωση των μυών στο συγκεκριμένο σημείο  επιλογής με ταυτόχρονη αύξηση μυϊκής  μάζας, μειώσει του τοπικού  λίπους μειώσει της περιφερείας. Τα ηλεκτρομαγνητικά  πεδία  φτάνουν μέχρι και 30.000 μυϊκές συσπάσεις  σε διάρκεια 30 λεπτών. Οι  μυϊκές συσπάσεις αυτές επηρεάζουν τους μυείς χωρίς να  κάνεις  κοιλιακούς και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό με την γυμναστική.  Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σε 2 μυϊκές ομάδες  ταυτόχρονα σε μια μεγάλη και σε  μια ποιο μικρή.  

Όπως: Μεγάλες μυϊκές ομάδες  είναι : γλουτοί,  κοιλιακοί και οι μηροί.

Μικρές μυϊκές ομάδες είναι: τα μπράτσα και οι γάμπες. 

Ποια είναι η αίσθηση που αντιλαμβάνεσαι κατά την  εφαρμογή:

 Σας τοποθετούμε πάνω σε ένα κρεβάτι οπού ξαπλώνετε και χαλαρώνετε κατά την διάρκεια  της θεραπείας οπού γίνεται η  εφαρμογή στα σημεία που έχετε επιλέξει. Αυτό που αισθάνεστε είναι μια σειρά δυνατών μυϊκών συσπάσεων. Η ένταση  μπορεί να αυξομειωθεί οπότε εσείς θέλετε. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τα ρούχα σας απλός μόνο να είναι σε ελαφριά μορφή ή αν θέλετε πανό στο δέρμα. Τέλος η θεραπεία δεν πονάει  καθόλου. 

Κάθε ποτέ πρέπει να επαναλαμβάνεται η θεραπεία:

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τον άλλων αλλά οι πλειονότητα των ανθρώπων υποβάλλονται σε 8 με 10 συνεδρίες. Οι συνεδρίες μεταξύ τους θα πρέπει να απέχουν 2 με 3 μέρες από την επόμενη. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.   

Μιλώντας με αριθμούς:

Η διάρκεια της θεραπείας ανέρχεται στα 30 λεπτά και αντιστοιχεί σε 20.000 καθίσματα! Δημιουργεί καλύτερη κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία, κάνει λεμφική αποσυμφόρηση και δημιουργεί νέα πρωτεϊνική αλυσίδα.

Δεν νομίζετε ότι αξίζει ένα τέτοιο δώρο το σώμα σας? Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο κέντρο μας :

Head to Foot Therapy

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21 1750 0107 

Αδυνάτισμα και σύσφιξη ταυτόχρονα!

Share This